www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Сюрея прави неочакван подарък на Осман

Оценете статията
(0 гласа)

 

 

Фикрет се нагърбва със сложната задача да се справи с Бурак. Есра е много изплашена от това, че Бурак се навърта наоколо. Фикрет търси съдействие от Адем срещу Бурак. С писмата на Февзи, Есма заставя срещу Рейхан и я кара да принуди сина си да приеме предложението на фамилията Боран.

Акиф и Санем продължават да крият връзката си. Но отиват на новогодишното тържество, организирано от Есма. Тя произнася прочувствена реч. На това тържество са поканени и Гарип и Бурджу. Цялото семейство е събрано около новогодишната празнична трапеза, всички са щастливи.

Идва моментът, когато трябва да си разменят подаръци. Сюрея подарява една много ценна книга на Осман. Това притеснява в някаква степен Есма и Бурджу. Мурат се опитва да бъде в близък контакт с Баде, но тя го отрязва, че има сериозни намерения с Корай и празника ще прекара с него и неговите родители.


Фикрет не престава да мисли за Есра. Непрекъснато й изпраща съобщения като й заявява, че до нея и тя не трябва да изпитва никакъв страх.

Есма и Гарип са силно влюбени и си пожелават в чест на Новата година да останат завинаги заедно. Но ще се сбъдне ли това?

loading...

 

Последна промяна на Вторник, 25 Февруари 2020г. 22:06ч.loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 39 посетителя в сайта