www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Обещание": Рейхан и Емир се разделят

Оценете статията
(0 гласа)

 

Емир, който научава за игрите на Джавидан ще поиска да напусне Имението. Той смята да вземе със себе си и съпругата си. Изненадата, която Емир е подготвил за Рейхан, ще се превърне в кошмар от игричките на Джемре. Притискайки Джавидан в ъгъла, тя ще предизвика в Хикмет подозрение. Джавидан скоро ще загуби всичко. От друга страна Лейля се готви да се пожертва в името на Кемал. Но ще си заслужава ли това, защото Кемал се готви да направи крачка в нов за него живот?

Единствената преграда която ще попречи на Рейхан да си тръгна от Емир е клетвата, дадена пред Хикмет. Но Хикмет е очевидец на инцидента и Рейхан може да предприеме по-твърдо и крайно решение. Ще изоставя ли Емир и ще си тръгне ли от Имението? От друга страна Кемал се готви за пътешествие, което да осъществи заедно с Лейля, но нейното странно поведение ще го притесни. Ще заплати ли Лейля своя дълг пред Талаз със затвор или ще заплати с живота си?

Живота на семейство Тархун напълно ще се измени след разкриването на Тайната на Хикмет. Рейхан и Емир ще се отдалечат един от друг и всеки ще потърси нов път в живота си. След преживените събития Рейхан и Емир ще продължат живота си в неведение един за друг. Бившите влюбени, обаче, няма да предположат какво изпитание им предстои.

От друга страна Кемал след преживяното ще се затвори в себе си и ще потърси утеха в работата. Той ще получи предложение от Нарин. Животът й обаче ще бъде преобърнат от една грешка на Кемал. Нарин ще тръгна в съвсем друга посока и ще промени живота не само на Кемал но и живота на Рейхан и Емир.

loading...

 

Последна промяна на Сряда, 26 Февруари 2020г. 17:23ч.loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 23 посетителя в сайта