www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Фарук спасява Фикрет от жестоко отмъщение от съпруга на Есра

Оценете статията
(1 vote)

 

Фикрет е много влюбен в Есра, той си разменя съобщения по телефона и си честитят Новата година. Фикрет е влюбен, започва да свири на хармоника този момент влиза Ипек и за малко да бъде разкрит. Ипек го пита каква е тази хармоника. Той обяснява, че си е направил подарък за нова година и докато вървят обясненията, той получава sms от Есра. Той се чуди как да се измъкна от трудната ситуация, за да не разбере Ипек за връзката му.

Никоя тайна не остава скрита завинаги!

Сюрея хваща в неподходящ момент Есма и Гарип. Те се прегръщат. Тя разбира, че двамата имат връзка. Есма и Гарип са силно смутени, не знаят как да се държат, за да успеят да заблудят Сюрея и връзката им да не излезе наяве.

Сюрея е толкова развълнувана, че решава да сподели с Дилара за своето разкритие. Моли по телефона да не споделя с никого, защото в този момент е единствен, който знае, че Есма и Гарип имат връзка. Това е Сюрия. Дилара обещава да пази всичко в тайна, точно когато се разправят, влиза Фарух и за малко да научи истината.

Рейхан и Адем си говорят. Рейхан съветва сина си да се откаже от всичките главоболия, които има във фирмата и да заживее спокоен живот. Адем й съобщава, че неговият адвокат се е отказал от дейност. Майка му го пита каква е причината. Адем й казва че причината е любовта между него и Есма султан. Още един човек е научил за връзката му с Есма. Това е и причината вече да не му е адвокат. Адем казва, че вече държи в ръцете си цялата фамилия Боран и ще става така, както той пожелае.

Есма се страхува Сюрея да не я издаде, че е с Гарип и затова я кани в хамама, за да я изкъпе. Но бедата няма да дойде от Сюрея...

Фикрет се обажда на Есра и докато си разменят послания, Фикрет чува че някой звъни на вратата на Есра. Есра отива до вратата и вижда, че там стои бившия и съпруг Бурак. Тя извиква името, така че Фикрет чува за какво става дума. Той се устремява с все сила към вратата и казва, че ще се притече на помощ. След Бурак хуква И  Фарук, който го проследява с автомобила.

Бурак се нахвърля върху Есра, но в момента, когато положението става много напечено, пристига Фикрет и двамата се сбиват. Фикрет се оказа в трудна ситуация, но когато влиза Фарук, злосторникът Бурак побягва.


Фикрет е ядосан на брат си, че го следи, но и същевременно му е благодарен, че го е спасил в трудната ситуация. Но проблемите едва сега започват....

loading...

 

Последна промяна на Сряда, 26 Февруари 2020г. 20:53ч.loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 21 посетителя в сайта