www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги" няма да се излъчва в петък

Оценете статията
(0 гласа)

 

 

"Завинаги" няма да се излъчи в петък, заради  сериала "Съни Биич"

Какво предстои по-нататък в сериала:

Фикрет се обажда на Есра и докато си разменят послания, Фикрет чува че някой звъни на вратата на Есра. Есра отива до вратата и вижда, че там стои бившия и съпруг Бурак. Тя извиква името, така че Фикрет чува за какво става дума. Той се устремява с все сила към вратата и казва че ще се притече на помощ. След Бурак хуква И Фарук който го проследява с автомобила.

Бурак се нахвърля върху Есра, но в момента в когато положението става много напечено, пристига Фикрет и двамата се сбиват. Фикрет се оказа в трудна ситуация, но когато влиза Фарук, злосторникът Бурак побягва.

Фикрет е ядосан на брат си, че го следи, но и същевременно му е благодарен, че го е спасил в трудната ситуация. Но проблемите едва сега започват....

Есма султан отива при Рейхан и Рейхан решава да я изложи, съобщавайки и че знае за връзката и с Гарип. Тя я заплашва, че ще я издаде на нейните деца. Есма й отговаря, че ако тя направи това, то нейният син ще узнае, че тя е причината баща му да не го припознае. Есма затваря устата на Рейхан. Но не знае какво я чака...

 

Сюрея се обажда на Фарук и му казва,  че Емир е съгласен да се види с Джан, но само при едно условие, ако на срещата присъстват и те двамата. Фарук се съгласява да отидат на срещата.

На срещата Фарук се държи много любезно с Джан. Причината е, да не разстройва малкият си  син. Сюрея влизам в една от стаите на Джан и научава истина, която затвърждава нейното мнение, че Джан не е чист човек. На вечерята всички са радостни и щастливи: Бегюм,  Джан, Емир и Фарук, само Сюрея е тъжна и  не участва в разговорите.

Когато си тръгват Сюрея казва на Фарук, че е бил прав в предположенията си за Джан.


Сенем  се чувства неразположена, постоянно й се повръща, Акиф се стреми всячески да й угоди, за да се почувства по-добре, но не се получава. Тя постоянно повръща. В паузите от повръщанията Акиф и прави предложение за женитба, тя приема.

loading...

 

Последна промяна на Четвъртък, 27 Февруари 2020г. 20:38ч.loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 33 посетителя в сайта