www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Рейхан подпалва себе си и Есма

Оценете статията
(0 гласа)

В следващия епизод на „Завинаги” Дилара обаче успява да предупреди приятелката си за адвоката. Става ясно, че Бегюм е била измамена от него. Адем се скарва с Бурак и му дава необходимото, за да избяга от страната и да се скрие от Фарук. Фикрет не разрешава на Есра да напусне работа.

Рейхан и Есма се срещат и се заплашват взаимно. Всяка смята, че ще победи съперницата си, щом знае тайните й. Бурджу кани Осман на вечеря, без да му каже, че очаква братята и жените им. Той иска да скъса с нея, но е успява заради гостите.

Бурджу чува, че той не я смята за своя годеница. Предлага му раздяла, но той не се съгласява, защото му е жал за нея. Бурджу е наясно с чувствата му. Споделя с Бахар, че ще се бори за него.

Фарук е готов да даде шанс на Джан, но Сюрея го убеждава да вярва повече на себе си. Акиф предлага брак на Сенем и тя се съгласява. Фарук се скарва с Адем заради Бурак. Мъжът на Дилара обаче успява да го контрира с оправдание, че е спасявал Фикрет. В това време малкият им брат разказва на секретарката, че я е отървал от бившия й. Приема оставката й, защото имал чувства към нея.

Фарук и Фикрет се скарват у дома. Малкият брат го обвинява, че не му е помогнал за разлика от Адем. Рейхан кани Есма във вилата на Гарип. Заключва и двете. Успява да предизвика пожар. Казва на съперницата си, че животът й би бил безсмислен, ако изгуби сина си.

Сюрея събира смелост и казва на Бегюм всичко, което знае за Джан.


Фарук научава от таксиметровата фирма къде е заминала Есма. Спасява майка си от пожара. Във вилата има загинал, но това не е Рейхан, която е оцеляла.

Фарук разбира, че вилата е на Гарип. Бурджу споделя чувствата си. Орхан обаче я изоставя, за да бъде до майка си в болницата.

Източник: woman-onthe-top.net

loading...loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 39 посетителя в сайта