www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Сюрея признава на Фарук, че той е бил прав за Джан

Оценете статията
(0 гласа)

Сюрея и Фарук изпълняват желанието на Емир и присъстват на вечерята, организирана от Джан. Фарук решава да се държи добре с Джан, заради сина си и да поддържа добър тон на разговора по време на срещата. Сюрея е объркана и през цялото време на вечерята, се държи хладно. Тя поглежда в кабинета на Джан и се уверява, че помислите на този човек не са чисти.

След като си тръгват,тя казва на Фарук, че е бил прав в преценката си за Джан. Бурджу прави парти, на което е поканила братята Боран.

Осман, обаче е решил да скъса с момичето и се подготвя психологически. Бурджу е много обезпокоена, усещайки поведението на Осман и е решена да се бори докрай за любовта си.

Есма доверява на Гюлистан,че е готова да направи крачка, която може да предаде синовете й. Гюлистан обаче е готова да я подкрепи.


Санем постоянно повръща, но не иска да признае на Акиф съмненията си. Той и предлага брак и Санем приема. Фарук е силно притеснен от факта, че брат му Фикрет е поискал помощ от Адем,а не от него. Сюрея е готова да помогне на своя съпруг като го подкрепя в действията му. Но скоро ще настъпи сериозен срив в фамилия Боран...

loading...

 

Последна промяна на Вторник, 03 Март 2020г. 21:07ч.loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 63 посетителя в сайта