www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Сюрея разкрива тайната на Джан пред Бегюм

Оценете статията
(0 гласа)

 

Акиф докладва на Фарук, че Бурак е изчезнал безследно. Фикрет благодари на Адем, че го отървал от Бурак. Рейхан изпраща бележка на Есма да се срещнат в Дървената къща на Гарип край гората. Есма нарежда на Нургюл да поръчат такси и се отправя към вилата. Рейхан я очаква там и когато Есма влиза, подпалва дървената къщичка.

Есма се опитва да се освободи и да се обади за помощ, но Рейхан не й позволява. Сюрея споделя предупреждението на Фиген, че Джан е влюбен в нея. Сюрея споделя с Бегюм измамата на Джан, който е излъгал при запознанството им, че му е необходима медицинска експертиза за негов клиент.

Нургюл и Фарук са разтревожени, че Есма не се прибира и не могат да се свържат с нея. Фарук се обажда на компанията за таксите и научава адреса, до който е откарана майка му. Той пристига на мястото на пожара, за който се съседи се опитват да потушат. Фарук спасява майка си от пламъците и съобщава на съседите, че в къщата има още едно тяло. Рейхан също е извадена в безсъзнание от огъня. Фарук вика линейка и е смаян, когато Гарип също се озовава на местопроизшествието и се оказва собственик на вилата. Есма и Рейхан са откарани в спешното. Фарук информира за случилото се братята си, Сюрея и Адем, че майка му е болница.


Вестта прекъсва вечерята на Осман с Бурджу, която го уверява в искреността на чувствата си. Гарип също пристига в клиниката. Адем го разпитва как майка му е попаднала в неговата вила и Гарип го заблуждава, че Рейхан му е поискала ключа от къщата, за да се срещне насаме с Есма.

loading...

Източник: "ТвСага"

 

Последна промяна на Четвъртък, 05 Март 2020г. 17:39ч.loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 29 посетителя в сайта