www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

ПАРФЮМ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

(0 votes, average 0 out of 5)

 

Парфюмите ще ни бъдат  в услуга, ако имаме наднормено тегло.

Парфюм ще помага в борбата с калориите. „Prends-moi" е първият в света аромат за отслабване, създаден от френската парфюмерийна къща Роберте. , пише Daily Mail, цитиран от 24chasa.bg.

Създателите му твърдят, че парфюмът е замислен да „топи килограми с удоволствие" и се основава на ароматерапевтично и неврокозметично изследване.

Ароматът съдържа съставки, които освобождават В-ендорфини, намиращи се в кожата, и „посланието за удоволствие" се предава към мозъка, предизвиквайки усещане за щастие и нарастване на удовлетвореността, намалявайки необходимостта от преяждане.

„Отслабващият комплекс" се основава на кофеин, карнитин и екстракт от спирулина и активира два ключови ензима, които участват пряко в разграждането на мазнините.

Изследване на компанията BIO-EC сред жени от 18 до 70 години, които не са на диета, установило, че 75% усетили, че парфюмът ограничава нуждата от храна, а 73% почувствали удоволствие. Така че се препоръчва щедро пръскане с парфюма сутринта, както обикновено се прави с всеки парфюм, и през деня, когато се появява нуждата от храна.

Допълнителни резултати могат да бъдат постигнати с много леко масажиране на третираните области сутрин и вечер.

Колкото до аромата, в него преобладават нотките на бергамот, мандарина и грейпфрут.

За съжаление, ще трябва да се наредите на бързо нарастващата опашка от над 6000 настървени потребители, които отчаяно искат да се доберат до флаконите, пише изданието.

 

 

Вижте диетите за отслабване

 

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 109 посетителя в сайта