www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

МОЖЕМ ЛИ ДА ОТСЛАБВАМЕ ИЗБИРАТЕЛНО?

(0 votes, average 0 out of 5)

 

 

Как да отслабнем избирателно?

Човек не може да отслабва избирателно и да смъква килограми от определени места по тялото си. Проучванията сочат, че всички ние отслабвам е отгоре надолу, така че това първо личи по лицето ни, след това на гърдите и стомаха, след което идват ханша, бедрата и краката. Тлъстините около корема се смъкват сравнително лесно - това е добра новина за хората с форма на ябълка, и не толкова добра за тези с кру­ шовидните фигури. Но тъй като коремните тлъстини са рисков фактор за сърдечните заболявания, хората с крушовидни фигури могат да си позволят известно самодоволство.

 

Какво се случва, когато някой с крушовидна форма на тялото отслабне?

Аз предпочитам да бъда слаб и с про­порционална фигура, казват тези с крушовидна форма. Когато отслабне, дебелият човек с крушовидно тяло се превръща в по-строен човек с крушовидно тяло. И не можете да направите кой знае какво по отношение на първоначалната си форма, като изключим хирургията, която не ви препоръчваме, но все пак вие решавате. Има и упражнения, на които сме горещи привърженици. Един от най-добрите съвети за хората с крушовидно тяло е да насочат усилията си по време на трени­ ровка към горната половина на тялото си, за да създадат баланс.

Доколко упражненията могат да променят формата на тялото ви?

Дейс­твието на тонизиращите упражнения със сигурност е насочено към уве­личаване на мускулната ви маса или оформянето на мускулите. Ако те, обаче, са покрити с много тлъстини, оформянето им ще бъде по-трудно забележимо, а освен това е възможно просто да изглеждате по-едри. Най-добре първо свалете част от тлъстините. Противно на общоприе­тите митове, не е възможно да превърнете тлъстините в мускули, или обратното. Тлъстините са си тлъстини, а мускулите - мускули.

 

 

 

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 102 посетителя в сайта