www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

МЕД С ВОДОРАСЛИ ЗАМЕСТВА МЕСОТО

(0 votes, average 0 out of 5)

 

 

Мед със синьо-зелено водорасло замества напълно месото. Той съдържа витамини от групата B и всички аминокиселини от животинските продукти. Сладката смес със спирулина и български мед опитаха варненци на националното медено изложение.
"Спирулина е водорасло, което трудно се понася на вкус. Но с мед и прополис е повече от приятно. Синият мед съдържа витамина B12, който обичайно не достига на вегетарианците. Може да замени изцяло кафето, защото тонизира тялото и ободрява", казва Елица Матева, производител на мед от Разградско. Една лъжичка на ден дава мощна подкрепа на тялото с естествени и полезни вещества.

Жените най-често търсят на меденото изложение мед от магарешки бодил, казват медарите. Производители от Софийско, Ломско и Бургаско го предлагат в кофи по кило и половина. Жълтата сладост е известна като силен сексстимулант за мъжете. Пчелният извлек от магарешки бодил спомага за производството на тестостерон.
Сред новите медени продукти на изложението е мед с пчелен прашец. Полезното вещество се усвоява по-добре от организма по този начин, защото не е преминало обработка. Почитателите на здравословния начин на живот си взимат и перга - телца на пчели, разтворени в мед. Сладката смес съдържа и пчелна отрова, и пчелно млечице, и хитин.

Стотици варненци се изсипаха на меденото изложение, за да се запасят с есенната продукция направо от производителите.

 

 

 

 

24chasa.bg

 

.

 

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 119 посетителя в сайта