www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

КОЛАГЕН СТОПЯВА ЦЕЛУЛИТА

(0 votes, average 0 out of 5)

 

 

Колагенови ампули  ще топят  целулита. Това  съобщават дерматолози и пластични хирурзи, цитирани от trud.bg

“Ампулите, които са на италиански производител, могат да бъдат прилагани самостоятелно като иглена мезотерапия. Това означава, че се инжектират в мезодермата (средния слой на кожата) над различните области с мастни натрупвания или посредством магнитофореза с помощта на апарат”, обясниха специалисти .

Магнитофорезата представлява нискочестотни магнитни вълни, които помагат за проникването на активните вещества на дълбочина до 3 см. Въздейства се директно върху засегнатата област и не се причиняват странични ефекти. “Освен това магнитните вълни са синхронизирани с биомагнитното поле в човешкия организъм и това допълнително спомага за ефективността на метода в определените нива на кожата”, подчертаха лекари.

Освен колаген ампулите съдържат никотинамид и лимонена киселина като помощни средства. Първият е мощен антиоксидант, а лимонената киселина реактивира клетъчния метаболизъм и така бързо се намалява количеството мазнина в мастните клетки. “В комбинация трите съставки стягат и изглаждат кожата и намаляват обиколката на съответната проблемна област”, обясни д-р Радина Денкова, завеждащ сектор “Козметична дерматология” в столично лечебно заведение. Тя добави още, че колагенът в ампулите е нискомолекулярен, лесно проникващ и не предизвиква имунен отговор от страна на организма, заради модерната технология на производство си. Лесно достига до матрицата, т.нар. колагеновата биомрежа, която осигурява стегнатостта и плътността на кожата.

 

 

 

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 469 посетителя в сайта