www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

ЗА КАКВО СИ МИСЛЯТ МЪЖЕТЕ ПО ВРЕМЕ НА СЕКС?

(0 votes, average 0 out of 5)

 

По време на ласките под завивките представителите на силния пол мислят най-вече за тройки, секс с приятелки на партньорката си, секс с колежки и повече авантюри в леглото, показва допитването на британското издание на списание "Космополитън".

Около 50% от обвързаните мъже тайно мислят за секс със своя приятелка, а 18 на сто от женените представители на силния пол биха желали да спят със своя колежка.

32% от обвързаните мъже искат да спят с приятелка на партньорката си, а други 32 на сто от свободните представители на силния пол искат секс с бившата си.

Макар повечето участници в изследването да заявили, че са спали само с една до три жени, енергични 3% се похвалили, че "бройката им" надхвърля 100.

Само половината обаче признали, че са правили секс за една нощ.

Запитани дали биха променили нещо в сексуалното си минало, 36% заявили, че им се иска да са спали с повече жени, a 32 на сто искали повече авантюри под завивките. 42% от участниците в допитването признали, че са изневерявали на партньорката си, а от тях 82% казали, че са изпитвали вина след това.

Те посочили скуката като причина за изневярата.

Британските мъже харесват разнообразието, като 37% се похвалили, че са се снимали, докато правят секс, 72% практикували текст секс, а 28% опитвали садо-мазо.

Но тройката остава фантазия номер едно, като над половината от 732-та анкетирани мъже заявили, че са склонни да въведат трети човек в спалнята.

Изследването разкрива и други тайни от сексуалните навици на мъжете. 37 на сто от участниците, които признали, че гледат порно, 11% от тях всеки божи ден, заявили, че крият това от партньорката си.

26% от ангажираните мъже се наслаждавали на тайни танци в стриптийз клуб,

а 15% правили секс с жена, с която се запознали във "Фейсбук".

Запитани за идеалната жена, мъжете заявили, че увереността е ключов фактор, като 76% са категорични, че искат партньорка, която знае какво прави.
Близо половината от мъжете (44%) смятат, че целувката е най-интимното нещо, което двойката прави.

 

 

Vesti.bg

 

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 194 посетителя в сайта