www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Къванч Татлъту: По-топлосърдечен съм от Джесур

(0 votes, average 0 out of 5)

 

 

Образът на Джесур е предизвикателство, което представя в нова светлина Къванч Татлъту

"Джecyp е предизвикателство в кариерата ми! Неговата хладнокръвност запали актьорския ми апетит, придадох му много повече от всяка моя роля до момента, защото си приличаме по тази наша скрита чувствителност, която изразяваме само в отношението към любимата. В него има повече от чертите на Къванч в реалния живот, които никой не е виждал", споделя Къванч Татлъту за екранния си герой Джесур от хитовата драматична сага "Искрите на отмъщението". Джесур пристига в малкото градче Корлудаа, за да отмъсти на своя враг Тахсин Корлуда.

За себе си Къванч признава, че е топлосърдечен, избухлив и емоционален, докато според него Джесур е майстор в това да не показва чувствата си. "Той е много общителен, начетен и културен. Пред Сюхан, Тахсин, Кемал, жителите на Корлуда и тези в чифлика той възприема коренно различно поведение. Джесур крие емоциите си, но ако в действителност беше безчувствен, нямаше да обърне гръб на добре установения ред в живота си, за да се потопи във водите на неизвестното", коментира Татлъту и подсказва, че скоро екранният му герой ще бъде раздвоен между любовта си към Сюхан и желанието за възмездие. Къванч остава впечатлен от близките отношения, които се създават между членовете от екипа на сериала. "Хармонията между Джесур и Сюхан, Корхан и Джахиде и останалите двойки се дължи на факта, че ние много бързо се сприятелихме. Бях много щастлив, когато изгледахме първия епизод, защото всички бяхме в синхрон", споделя той.


Как се подготвя Къванч Татлъту за образа на Джесур в "Искрите на отмъщението"?

За образа на Джесур Къванч се подготвя месеци преди началото на снимките и отново посещава уроци по езда. Като най-голямо предизвикателство, той определя заснемането на откриващата сцена на първи епизод, работата по която продължава 4 дни. За ролята си в "Искрите на отмъщението" Къванч взема рекордно висок хонорар от близо 100 000 турски лири за всеки епизод от поредицата, превръщайки се в най-скъпоплатения артист в южната ни съседка. Възнаграждението е напълно заслужено, тъй като името му е гаранция за успех, а сред най-големите хитове, в които участва, са излъчваните у нас сериали "Перла", Двама завинаги", "Забраненият плод" и "С Русия в сърцето", пише "ТвСага".

Често сравняван с Брад Пит, той съчетава неповторим чар, харизма и талант, с които приковава милиони зрители не само в Европа и Азия, но и в Северна и Южна Америка, където вече няколко години поред сериалите му оглавяват класациите за най-гледани чуждестранни телевизионни програми. Къванч е удовлетворен от професионалните си успехи и е категоричен, че творческите му амбиции не се простират извън пределите на родината. "Холивуд е голям, но не е моето място", убеден е Татлъту.

Каква е биографията на Къванч Татлъту?

Роден е на 23 октомври 1983 г. в Адана и дълги години се занимава професионално с баскетбол. След като завършва колеж, е принуден да се премести в Истанбул поради тежко заболяване на баща му. Прекратява заниманията си със спорт заради травма и започва кариера на фотомодел. Родителите му обаче не одобряват избора на поприще, тъй като мечтаят синът им да изучава медицина. Къванч престъпва волята им и много скоро доказва, че взетото решение е правилно. Първият му голям успех е ролята на Мехмет Шадолу от драматичната сага "Перла" (2005). Любопитна подробност е, че той желае да се яви на кастинг за образа на Берк, но режисьорът Тарък Алпагут го убеждава да опита късмета си за водещия персонаж. Съмненията на Къванч относно собствените му възможности не се потвърждават и той се превръща в истински любимец на публиката. Актьорът обаче се оказва неподготвен за голямата промяна в живота си и за интереса на папараците към интимния му свят. Татлъту рядко дава интервюта, но името му често попада на страниците на жълтите хроники, а таблоидните издания постоянно спекулират, че има романтични отношения с екранните си партньорки.

Къванч Татлъту за любимата жена

"Няма идеална жена. Любовта не става по поръчка. Блондинки, брюнетки, синеоки, чернооки ... Цветът е без значение. За мен от първостепенна важност е жената да ми допадне по характер", споделя Къванч и признава, че е моногамен и консервативен и предпочита сериозните връзки. "Една лъжа обаче е достатъчна, за да сложа край", категоричен е той. И изглежда след дълго търсене Къванч открива дамата, с която да свърже живота си. По време на снимките на "Забраненият плод" (2008) той се запознава с модната дизайнерката Башак Дизер.Но искрата помежду им пламва четири години след развода на Башак. Татлъту и Дизер сключват брак през 2016 г. на частна сватбена церемония в посолството на Турция в Париж, като през февруари 2018 г. отпразнуваха втората си годишнина с екзотично пътешествие до пустинята Вади Рум в Йордания.

Източник: www.evropea.com

 

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 147 посетителя в сайта