www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Горчива любов" - Красив бизнесмен и една талантлива цигуларка

(0 votes, average 0 out of 5)

 

В центъра на историята е Булут – млад, успешен и амбициозен мъж, женен за дъщерята на един от най-големите строителни предприемачи в страната – Ферман Кьоклюкая. Съпругата на Булут – Суде, която е и дъщеря на Ферман, е готова на всичко, за да спечели любовта на мъжа си. Любов, която обаче никога не е имала, тъй като бракът им е последица от успешното партньорство на Булут и Ферман. Суде горещо желае да бъде обичана, но в Булут не вижда отклик на чувствата си. Нещастният брак с всеки ден отчуждава двамата млади, което поражда помрачението на Булут и патологичната ревност от страна на Суде.

Съдбата обаче е непредвидима и среща Булут с красивата цигуларка Мелек, поканена да свири на откриването на поредния хотел от веригата на семейство Кьоклюкая. Той остава очарован от красотата ? и я кани да излязат. Постепенно, между двамата припламват искри, които успяват да върнат усмивката в лицето на амбициозния работохолик. Двамата започват тайна връзка. Булут спестява на Мелек, че всъщност е женен – тайна, която обаче скоро излиза наяве и преобръща щастието и на двамата влюбени. Сега, обсебената Суде е изправена пред най-голямата битка в живота си – тази за собствения си съпруг, като безграничната ? любов не я спира пред нищо в името на това да го има само за себе си. На нейна страна е и баща ? – Ферман, който поставя ултиматум на Булут – или избира Суде, или губи всичко, което е постигнал досега с толкова труд.

В ролите: Алперен Дуймаз, Сечкин Йоздемир, Селин Шекерджи, Сезги Сена Акай, Еркан Джан, Хюсеин Данял, Назан Дипер, Тюркю Туран, Мутлу Гюней и др.

Източник: "ТвСага"

 

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 155 посетителя в сайта