www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Мегз ще влиза в политиката?

(1 vote, average 2.00 out of 5)

 

Модната дизайнерска Миглена Каканашева напира да се влее в редиците на политиците, научи "Галерия". Кралицата на Инстаграм, която през лятото получи и наградата "Инфлуенсър на годината", се е взела доста на сериозно и вече активно коментира социално-обществени въпроси. Напористата Мегз смята, че има голям потенциал и всички качества да се изявява от трибуната на Народното събрание.

Засега не е ясно дали в плановете й влиза да участва на изборите от утвърдила се вече партия, или по-скоро ще създаде свое движение. При всички случаи последователите й все по-често отбелязват, че тя неслучайно е започнала да пуска обширни постове не само за собствената си персона, както преди, а и по щекотливи теми, като отношението към онеправданите у нас, към децата с увреждания и т.н.


"Само слабите показват апатия към болните от стадото си, защото се страхуват, че те ще повлияят на собственото им оцеляване", гласят мъдрите слова на Мегз в мрежата, която скандализира всички, подсилвайки изказването си със снимка на окървавена кукла. Някои обаче се подиграват на намеренията й и от сега обричат бъдещото й израстване в политик. "Начинът ти на съпричастност е нелеп. Не се излагай, а се занимавай спризванието си. Ший си дрехите и дотам! – съветват я верни фенове.

 

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 472 посетителя в сайта