www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Сериалът "Майка" не може да се нарече "сапунка"

(0 votes, average 0 out of 5)

 

Премиерната поредица проследява съдбата на малката Мелек, жертва на системен физически тормоз от доведения си баща Дженгиз. Мелек е отглеждана в мизерни условия от своята майка Шуле, която работи като компаньонка. Шуле не се противопоставя на Дженгиз и нездравословна среда. Съдбата среща Мелек с младата фотографка Зейнеп, която съвсем за кратко ще бъде нейна класна ръководителка. Зейнеп е израснала в приемно семейство, в което така и не успява да открие любов и хармония. Мелек събужда майчинските чувства у Зейнеп и скоро животът и на двете се променя.


Зейнеп е готова на всичко, за да спаси Мелек от родителите й, и решава да инсценира смъртта на момичето. Смята заедно да започнат нов живот,но истинските проблеми тепърва предстоят. Зейнеп скоро осъзнава, че с постъпката си помага повече на себе си, отколкото на Мелек. Зейнеп изпитва омраза към биологичната си майка Гьонюл, която преди години я изоставя и сега се опитва да изкупи вината си.

В ролята на Зейнеп е поканена звездата на турското кино Джансу Дере, позната у нас с ролята на Съла от хитовата поредица "Завръщане". Това е и голямото завръщане на Дере в телевизията след близо тригодишна почивка. В образа на Гьонюл се превъплъщава Вахиде Перчин (Зехра от "Огледален свят"). Сюжетът е римейк на японската поредица със същото заглавие, който предизвиква огромен интерес.

в."ТвСага"

 

 

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 177 посетителя в сайта