www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Джансу Дере плакала непрекъснато, докато чела сценария на "Майка"

(0 votes, average 0 out of 5)

 

 

Преди да приеме предложението да се снима в поредицата "Майка", в продължение на три години Джансу отказва участия както за малкия, така и за големия екран.

Актрисата признава, че е решила да се завърне към работните си ангажименти единствено защото сценарият на "Майка" силно я е впечатлил. "Докато четях скриптовете, почти постоянно плачех. Историята, която сериалът разказва. е изключително силна. Не вярвам. че съществуват хора. които да не са трогнати от този сюжет". споделя в интервю актрисата.

В поредицата Джансу Дере се превъплъщава в образа на младата фотографка Зейнеп, която. преди да започне кариерата си в местен вестник, работи по замесване като учителка. Тя забелязва. че едно от децата в училището Мепек, е подложено на физически и емоционален тормоз от страна на своя пастрок, и решава да помогне на момиченцето. С времето обаче Зейнеп се привързва към малката Мелек и иска да я осинови. Желанието й обаче не среща одобрението на майката на детето и неговия втори баща. В лицето на младата фотожурналистка те виждат възможността за бързо забогатяване и се опитват по всякакъв начин да шантажират Зейнеп, използвайки Мелек като разменна монета.


След участието си в сериала Джансу признава. че за пръв път вижда майчинството в нова светлина. "Да бъдеш майка е не само отговорност. Майчинството е изкуството да даваш любов. Не е нужно да си биологичен родител. за да изпълниш със съдържание майчината фигура. Да бъдеш майка е много по-вече от това да дадеш живот чисто физически. То е да се раздаваш безпрекословно, без да очакваш нещо в замяна. Да си готов на саможертва и тотално себеотрицание за доброто на своето дете." Запитана дали самата тя е готова да бъдe майка Джансу заявява: "Не искам на всяка цена да стана родител. Надявам се, когато срещна правилния човек и това да се случи. В едно обаче съм категорична не желая да бъда самотна майка. Осъзнавам, че семейната среда е изключително важна, затова искам, ако един ден имам свои деца, те да израстват и с двамата си родители."

в."ТвСага"

 

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 164 посетителя в сайта