www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Шеф Манчев се развежда?

(0 votes, average 0 out of 5)

 

 

Шеф Иван Манчев и жена му Марина преминават през криза в брака и се говори, че дори са пред развод, пише "Галерия". Двамата не живеят заедно от няколко месеца като причината е нова жена, по която телевизионният кулинар е хлътнал. Деси Цонева, която е негова близка приятелка, също загатна за това в свое интервю.

"През октомври бяхме един месец на кулинарен туризъм с моя приятел шеф Иван Манчев и неговата приятелка. Обикаляхме различни градове с цел да опознаем културата и тяхната кухня“, издаде Деси.

"Галерия“ е потърсила за коментар шеф Манчев, но той не е пожела да коментира личния си живот, явно за да не наранява дългогодишната си половинка и двете им деца – Виктория и Христо. Най-вероятно и той самият не е наясно как ще продължи новата му връзка.


Готвачът не за първи път изневерява на съпругата си. Преди време той сам си призна, че е имал извънбрачна връзка, докато е бил женен за Марина. "Голяма глупост направих тогава. Хлътнах, без дори да разбера как се случи. Рядко може да ме впечатли жена, но когато в нея визията, характерът и умът се припокриват, тогава става опасно. Да, поддадох се, изживях красиви мигове, но дойде моментът, в който трябваше да избирам между нея и семейството. И знам с цялото си същество, че направих правилния избор“, довери тогава кулинарят.

 

 

 

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 216 посетителя в сайта