www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Вътрешен човек" - сюжет и актьорски състав на сериала

(0 votes, average 0 out of 5)

 

Вътрешен човек сюжет

"Вътрешен човек" - екшън драма  е стилът на новата поредица по bTV

Новата криминална поредица ще увлече зрителите във вихър от смъртоносни схватки, ожесточени съперничества, вероломни предателства, дълго пазени семейни тайни, драматични обрати и обречени страсти. Съдбите на двамата братя, разделени още като малки деца, се преплитат с войната на силите на реда с организираната престъпност във „Вътрешен човек“. През целия си съзнателен живот Сарп се терзае, че по негова вина са отвлекли по-малкият му брат Умут. Израства твърдо решен да докаже, че по нищо не прилича на баща си Метин, обвинен в убийство и връзки с мафията. Записва се във висшата полицейска академия, но седмица преди дипломирането си е изключен от учебното заведение. Комисар Юсуф е убеден, че Сарп ще тръгне по стъпките на баща си, и не желае в редиците на полицията да постъпва служител, доверен на мафиотския бос Джелял. В деня на дипломирането на тържествената церемония Сарп насочва оръжие към комисаря, заради което прекарва една година в затвора. Вече на свобода, Сарп прави първата крачка към един непознат и тъмен свят във „Вътрешен човек“. Това, което не подозира, е, че Мерт, неговият състудент и най-голям конкурент в академията, всъщност е отдавна изчезналият му брат. Застанали от двете страни на закона, между два мата започва ожесточена борба, която постепенно ги води до нови разкрития, съмнения и недоверие.

Актьорски състав на новата поредица "Вътрешен човек"

Режисьор на сериала „Вътрешен човек“ е Улуч Байрактар („Езел", „Справедливостта на Кара", „Край или начало", „Двама завинаги", „Вярна на себе си"), а в главните роли са много из вестните и обичани у нас актьори Чаатай Улусой (Яман от „Квартапьт на богатите") и Арас Булут Ийнемли (Мете от „Времето лети", принц Баязид от „Великолепният век").

За какво се разказва във „Вътрешен човек

По време на дипломирането на курсантите в полицейската академия отличникът на випуска Сарп се появява със зареден с патрони пистолет и започва да стреля във въздуха. Сарп насочва оръжието си към комисар Юсуф, но майка му Фюсюн, присъстваща на официалната церемония, застава пред него и със сълзи на очи го умолява да се предаде на полицаите. седмица по-рано

Сарп и Ейлем гостуват в ресторанта на Фюсюн и разговарят за предстоящото му дипломиране. Ейлем е млада, напориста журналистка, която на 12 години остава сираче и е осиновена от майката на Сарп - Фюсюн. Сарп неочаквано получава обаждане от комисар Юсуф, който му нарежда незабавно да се яви в академията. Сарп отива при Юсуф, който му съобщава, че не може да завърши образованието си в полицейската школа, защото е син на Метин. Юсуф разкрива пред курсанта, че баща му Метин е отговорен за убиъството на 8 души и е член на мафиотската група на Джелял.

Сарп е засегнат от думите на Юсуф, повишава тон и настоява да узнае защо преди четири години, когото е започнал обучението си, никой не го е информирал, че няма шанс да получи диплома на полицаи.

• Отчаян, Сарп се прибира у дома и моли Фюсюн да му разкрие подробности за престъпленията на баща му. По време на разговора им Сарп си припомня, че когото е бил на 7 а, в дома им нахлуват полицай и арестуват баща му. в неговото съзнание изплуват спомени как седмици по-късно по-малкият му брат Умут изчезва безследно, докато двамата играят на криеница.

Съсипани, Фюсюн и Сарп отиват в затвора на свиждане при Метин, за да му съобщят за изчезването на Умут. Метин с каменно изражение ги прогонва и им забранява да го посещават.

Церемонията в полицейската академия е възлова в сериала „Вътрешен човек“

• Фюсюн успява да убеди Сарп да предаде оръжието си и полицаите го отвеждат в ареста. Съсипана, Фюсюн посещава иафиотския бос. Джелял, които контролира престъпността в града, и го моли да помогне на сина й. Джелял изпраща своята адвокатка мелек в арестта, за да се срещне със Сарп. Тя се представя като доверен човек на Джелял и предлага на Сарп помощта си, но той отказва. Сарп получава едногодишна присъда и е настанен в килия с Хасан - престъпник от бандата на Джелял и приятел на баща му Метин.

След 1 година

Фюсюн и Ейлем се радват на току-що освободения Сарп пред главната порта на затвора, когато се появява Хасан - бившият съкилийник на Сарп. Сарп отпраща майка си и се отправя с Хасан в склад извън града. Неочаквано се появява адвокатката Мелек, която е близка на Хасан. Докато Сарп и Мелек разговарят за престоя му в затвора, непознати мъже откриват огън срещу тях. Сарп успява да спаси Хасан и Мелек с откраднат камион и ги измъква невредими от склада. Мелек споделя с Джелял, че е оцеляла в престрелката благодарение на съобразителността на Сарп. Умут е втори по успех след Сарп във випуска на полицейската академия и е негов основен конкурент по време на следването им. След дипломирането си Мерт започва работа в отдела на комисар Юсуф. Опитва се да се хареса на началника си. Юсуф обаче става свидетел на грубото отношение на Мерт към журналистката Ейлем.

• Пред входа на управлението Ейлем заснема Мерт. Той изтръгва фотоапарата от ръцете й и изтрива снимките, възмутен от постъпката на Мерт, Юсуф му заповядва да покани Ейлем да го придружи при следващата полицейска акция. Щастлива, Ейлем отива с Мерт и успява да направи фоторепортаж за задържането на двама престъпници.

• След успешно проведената акция Ейлем кани Мерт в ресторанта на Фюсюн, продължава повествованието във „Вътрешен човек“. По време на вечерята тя му споделя за тежката съдба на осиновителката си - за съпруга й Метин, обвинен за смъртта на 8 души, за сина й Сарп - лежал в затвора заради заплаха за убийство, и за по-малкия й син - Умут, който е отвлечен като дете. От разговора в съзнанието на Мерт изплуват ужасяващи спомени от неговото детство, преминало в насилие и улична просия за благото на неговия покровител Джелял.

• Сарп се среща с Джелял. В този момент в заведението нахлува мафиотът Амер и насочва пистолет към Джелял. Най-неочаквано се появяват Юсуф и Мерт и арестуват Сарп. Дни по-късно Сарп е свободен и се прибира у дома. Разстроена, Фюсюн умолява сина си да не общува с бившите затворници.

•Сарп получава нареждане спешно да се яви на среща в недостроена сграда. В същото време Мерт получава анонимно обаждане да отиде в изоставен склад. Притеснен, Сарп пристига на уреченото място, вижда Юсуф, който бащински го прегръща. Сарп уверява комисаря, че най-сетне е успял да се внедри в престъпната групировка на Джелял и е спечелил доверието на мафиота. В същото време Мерт се среща с Джелял, нарича го свой покровител и баща и твърди, че е станал един от най-приближените хора на комисар Юсуф.

Преди години

Джелял отива на свиждане в затвора на Метин и настоява да запази мълчание пред полицаите. За да е сигурен в лоялността на Метин, Джелял решава да отвлече един от двамата му сина. Мафиотът принуждава Метин сам да избере кое дете да пожертва. Метин изрича името на Сарп, но Джелял нарежда на хората си да отвлекат по-малкия син на Метин –Умут.


След години

Сарп научава, че Джелял е отвлякъл Умут, за да гарантира мълчанието на баща му. Обхванат от ярост, Сарп се обажда на Юсуф и се заканва да убие Джелял. Комисарят успокоява Сарп и го убеждава да продължи с шпионската си дейност в престъпната структура на Джелял. Джелял официално представя Сарп пред членовете на групировката си. Мафиотът го кани да присъства насреща с престъпника Маншур Шер. Джелял се усъмнява в Шер, който му е представен от Мелек, и отказва да разговаря с него. Мелек, огорчена заради недоверието на Джелял, си тръгва разплакана. Джелял нарежда на Сарп да проследи Мелек. Тя отива до изоставен склад, пред който я очаква Шер. Без знанието на Джелял Сарп прави опит да възпре Мелек от разговор с Шер. Появява се Джелял и Сарп осъзнава, че мафиотът му е поставил капан, за да провери неговата лоялност.

• Джелял нарежда на Сарп да убие Шер. Сарп насочва оръжие към главата му. Джелял се уверява в предаността на Сарп и отменя заповедта в сериала „Вътрешен човек“.

 


 

 

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 173 посетителя в сайта