www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Алмила Ада е наследница на 200 милиона долара

(3 votes, average 1.00 out of 5)

Изпълнителката на главната женска роля в „Сълзите от рая“ Алмила Ада е приказно богата. За нея работата е хоби, а не начин за препитание. „Мога да мързелувам цял живот и пак да живея в охолство, благодарение на дядовците, бабите и родителите ми“.

Младата дама, чиято истинска фамилия е Баязътоглу (Aдa е артистичният й псевдоним - б. р.), е единствена наследница на две много заможни турски фамилии, общото състояние на които се изчислява на над 200 милиона долара. До предучилищна възраст тя живяла в семеен дворец на Принцовите острови в Мраморно море, а после заминала с баща си и майка си - преуспял писател и художничка, за Русия.

В Москва - градът на Болшой театър, девойката заобичала балета и днес това изкуство е една от професиите й. "Родителите ми поощряваха увлечението по балета. Посещавахме различни европейски школи и на 14 бях обиколила доста държави на Стария континент. На 16 се установих в Англия и започнах да изучавам балет в лондонската Кралска академия", разказва изящната туркиня, която скоро имаше юбилей - закръгли 25 години. Като балерина тя участвала в няколко спектакъла и дори гастролирала в Китай. В телевизията Алмила попаднала през 2014-а. На малък екран дебютирала в излъчения и у нас сериал "Част от мен". За да изпълни ролята, тя се премества в Истанбул и започнала да взима уроци по актьорско майсторство. Обучението дало отличен резултат. "Да се снимам в сериали, ми харесва, но засега не възнамерявам да изоставям балета. Ще се опитвам и в бъдеще да продължа с него, балетът е изтощ телно изкуство, свързано с много травми, и щом усетя, че вече не съм за него, ще се пренасоча изцяло към киното и телевизионните поредици", споделяла в интервюта Алмила.


Често почитателите й обсъждат богатството и тоалетите в гардероба и. За официални мероприятия Алмила се пременя предимно с дрехи на ,Диор", "Шанел" и "Ив Сен Лоран", а при по-неангажиращи срещи залага на творенията на дизайнерката Стела Макартни. "Радвам се, че каквото и да облека, ми отива. Това, разбира се, се дължи на факта, че нямам наднормено тегло. Добрата си форма поддържам не само с балет, но и с йога, пилатес и вегетарианство", откровена е екранната Дженет.

Източник: "Уикенд"

loading...
 

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 250 посетителя в сайта