www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Фермата" победи "Вътрешен човек", тази седмица е последна за сериала

(3 votes, average 1.00 out of 5)

Тази седмица е последна за „Вътрешен човек“. Хиляди фенове молеха bTV да не прекъсва сериала, а да остави зрителите да видят финала. До края на сериала има само 8 оригинални епизода. Но bTV има договор с продуцентите Иван и Андрей, който правят риалитите „Фермата“.

bTV спира „Вътрешен човек“, заради „Фермата“.

bTV реши да не се вслуша в хилядите фенове, които повече от седмица приканват телевизията да продължава да излъчва любимия им сериал до финала. Телевизията спира хитовата екшън драма на 5 септември на часове от финала на поредицата. Още по-лошата новина е, че телевизията не информира, кога ще бъде излъчен и 2-ия сезон на сериала. Чуха се гласове, че това може да стане догодина, както съобщава „Уикенд“ и изразява съмнение, че съществува възможност изобщо да не бъде показан финала.

„Вътрешен човек“ и „Сълзи от рая“ са най-гледаните предавания в българския ефир това лято и е много странно, как лесно се елиминира една златна кокошка.


Това е възлов филм за кариерата на Чаатай Улусой, който в поредицата срещна и голямата си любов, Дуйгу Саръшън и въпреки многото разлъки, двамата в момента се радват на любовта си далеч от погледите на всички.

loading...

 

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 365 посетителя в сайта