www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Есра Ронабар: Катастрофата промени живота ми

(4 votes, average 1.00 out of 5)

КАТАСТРОФАТА

Съдбата  подлага любовта на Есра Ронабар  и нейният съпруг, актьорът Баръш Фалай на сериозно изпитание. В един дъждовен ден шофьор губи контрол над камиона си и се сблъсква челно с автомобила на Есра, която отива на снимки. Спасителните екипи трудно освобождават актрисата от желязната хватка на превозното средство. Есра получава множество фрактури и е подложена на петчасова операция. Семейството й е непрестанно до нея и тя твърди, че без подкрепата му не би имала шанса да се възстанови. Лекарите са предпазливи в своите прогнози. Съществува голяма вероятност Есра да остане с парализирана ръка до края на живота си. Баръш, който тогава снима епизодите на сериала "Езел", е принуден да прекъсне работния си ангажимент и да се посвети на съпругата си.

Парадоксалното е, че неговият герой Али, според сюжета на поредицата, също преминава през подобни перипетии. Неговата годеница е пострадала и е в инвалидна количка. Али се отказва от битието си на гангстер, за да се грижи за своята любима. Есра описва този период като изключително тежък. Тя е на път да се откаже да се бори, но заради семейството си се мобилизира и си обещава да се възстанови напълно.


Следват дълги месеци на рехабилитация, гняв, отчаяние и борба. Есра определя инцидента и като тест за брака си. Семейните отношения се обтягат, но в крайна сметка двамата с Баръш успяват да спасят брака си и благодарение на силата на любовта вече десет години се радват на хармоничен семеен живот. Произшествието помага на Есра да оцени значимите неща в живота и да се завърне на сцената още по-уверена.

loading...

 

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 171 посетителя в сайта