www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Димитър Рачков разцелува страстно Слави Трифонов

(1 vote, average 1.00 out of 5)

 

Трифонов се отказва да съди "Господари на ефира" а двамата с Маги Халваджиян ще си пият кафето вече пред bTV. Това стана ясно от разговора на Слави Трифонов с Димитър Рачков. Разговорът между двамата започна с въпроса на Слави Трифонов: "Откога не сме се виждали", последва бърз отговор на Рачков : "От 10 12 години.. Типично в негов стил Рачков изрази радостта, си че се вижда с Трифонов по-своеобразен начин, целувайки го страстно. А Трифонов много мрази да го целуват мъже.

Рачков и Трифонов направиха сделка като целия екип на Слави Трифонов ще гостува на Рачков на 25 юни в зала Арена Армеец, когато ще бъде поредното издание на "Забраненото Шоу на Рачков". А каква е целта на тази акция? Целта на акцията, добави Рачков е да се излагат и двамата. През цялото време кипеше приятна атмосфера в студиото. А Краси Радков и Рачков започнаха да си разменят шегички и спретнаха дори и един скеч.

Но в интервюто не липсваха и сериозни моменти.Рачков разказа, че още от първи клас има мечта стане актьор и двамата си споделиха че са ергени и засега нямат намерение да се обвързват, но ако си намерят подходящи моми, няма да си ги крадат един на друг.

Рачков уточни, че е ергени и няма намерение да се обвързва скоро. Той добави, че не се е виждал с Мария Игнатова от една година.

loading...

 

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 125 посетителя в сайта