www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Николаос Цитиридис: След първото шоу вече знам, че мога да превзема света

(3 votes, average 2.00 out of 5)

 

Шоуто на Николаос Цитиридис е вече реалност. Както съобщиха от bTV над един милион зрители са гледали Първото шоу на в понеделник. Ето какво мисли Николаос Цитиридис за първото издание на Шоуто, в който той водеше:

"След първото шоу вече знам че мога да превзема целия свят, имам страхотен екип, това заяви Цитиридис в ефира на "Тази сутрин" и се чувства много спокоен.

"Най-тежките моменти за мен бяха, когато все още не се знаеше кой ще бъде водещ на Шоуто. Тогава знаех че съм аз но не можех да коментирам и това жестоко ми тежеше. Но когато видях студиото, което беше пълно с публика почувствах се страхотно. Образът, който виждат зрителите по телевизията, ще го виждат и всяка вечер и знайте хора това съм аз при мен няма изкуствени неща.

 

Силата е в автентичността. За да направиш нещо което да бъде хареса но трябва да си ти автентичен", коментира водещия.

Както всички знаят Николаос Цитиридис е само на 25 години, но има голям опит като комик зад себе си. Той е и журналист. Споделя, че обича много комедията, защото чрез нея по несериозен начин можеш да говориш за сериозни неща.

Цитиридис коментира летящия си старт като голям успех в кариерата си и очаква още по-висок интерес от страна на зрителите.

loading...

 

 

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 94 посетителя в сайта