www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Приказка за Бодрум": какво разказва сюжетът на сериала?

(3 votes, average 2.33 out of 5)

 

Новата романтична поредица "Приказка за Бодрум" ще завладее зрителите с драматичните обрати и игри на съдбата ,с които фалиралото семейство Ергювен се сблъска, след като се премества в живописния пристанищен град Бодрум. Еврен Ергювен изгубва богатството и имуществото си при рискована инвестиция. Единствената собственост, която им остава е родната къща на съпругата му Йълдъз и половината дял от хотела на Фариял , бившия любим на Йълдъз, който Ергювен е е придобил чрез измама. Ергюврен и двете им деца Атеш и Су заживяват в курортното селище, започвайки живота си отначало.

Йълдъз се сприятелява с съседката си Гьозде, без да подозира, че тя е любовница на мъжа й. Повторната й среща с Фариял ще пробуди отдавна погребаните им чувства. Су и също се изправят пред сериозни изпитания, след като са принудени да изоставят старите си приятели заради новото финансово положение. Дали фамилия Гювен ще издържи на изпитанията и какво ги очаква предстои да разберем в премиерните епизоди на поредицата.

Главните роли в сериала са поверени на прочутите артисти Шевал Сам и Мурат Айген познат на Българската публика в образа на адвокат Джан от драматичната сага "Завинаги". В телевизионният филм участват изгряващите звезди на турското кино Алперен Дуймаз и Дилан Чичек Дениз.

 

Ето какво заявява Мурат Айген за ролята в сериала "Приказка за Бодрум"

 

"Приказка за Бодрум" се радва на голям зрителски интерес как преминаха снимките?

- Страхотно. Напускаш дома си и след пет минути се намираш на снимачната площадка, не се безпокои заради трафик,много се забавлявах. Със семейството ми се преместиха в Бодрум майка ми се грижеше за малката ми дъщеря Нил.

 

Опиши ни екранния си герой Еврен.

- Той е доста колоритен мъж - започнал от нулата и по ирония на съдбата отново се оказа в изходно положение. Притежавай забавна страна, която рядко показва. Въпреки, че не знае, че ще провали живота на цялото си семейство, Еврен прави каквото смята за правилно без да се замисли

Може да прозвучи като клише, но съществуват ли прилики помежду ви?

-Да и двамата сме работохолици, всяка личност има поне една обща черта с друга. Затова не вярвам, когато някой заяви: не този персонаж няма нищо общо с мен. Дори образа да е отрицателен. Може да не си извършил нито едно престъпление през целия си живот, но е достатъчно само да си помислил за злонамерена постъпка. Не е необходимо да си пристъпил към реално действие.

Загубата на богатство причинява сериозна травма на Еврен, нали?

Как се подготви за Ролята?

-Не ми бяха нужни сериозни наблюдения, тъй като близо 16 години притежавам собствен бизнес. Подобно на еврен и аз претърпях фалит. Ако живееш в Турция и се занимаваш с търговия, Това е неизбежно.

Какво предприе за да преодолееш този момент?

-Постъпих точно като е Еврен. Събрах екипа си и признах,че вече не притежавам никакви пари. Използвах тази реплика и в сериала. Обещах да изплати възнагражденията им. Когато фалираш повличаш и тези с които работиш, но всичките ми служители останаха въпреки трудностите.

Еврен е женен за Йелдъз, но има извънбрачна връзка с Гьозде. Как би Описал това положение?

- Еврен прекарва три дни от седмицата с Гьозде, а останалите със съпругата си. Срещите му с Гьозде не представляват бягство от семейния живот. Просто по този начин той е уредил своето съществуване.


Твоя партньорка е Шевал Сам Йълдъз. Това е първи съвместен проект. В какви отношения сте?

- Не само с Шевал, с целия екип сме в пълна хармония още от първия ден.

loading...

Източник:ТвСага

 

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 171 посетителя в сайта