www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Прогноза за времето през месец ноември 2020, студено

(0 votes, average 0 out of 5)

 

времето през ноември 2020

Каква е месечната прогноза за ноември 2020?

Каква е прогнозата за първата десетдневка на 2020?

Първата десетдневка на месец ноември 2020 ще се отличава от останалите с слънчево време, дневните температури ще се движат между 12 и 15 градуса. Към седми-осми ноември се очаква увеличение на облачността. Температурите ще се понижат и дневните показания на термометъра ще се движат между 5 и 10 градуса. В края на десетдневието се очаква постепенно повишение на дневните температури. Дъжд ще превалява и в началото на второто десетдневие, и в края на третото десетдневие. Дневни температури ще се понижат и ще се движат в интервала 3 - 5 градуса.

Какви ще бъдат среднодневните температури за месец ноември 2020?

Очакваме температури по-ниски от нормата за този период. В равнините полета температурите ще се движат между 2 и 6 градуса, а по високите полета ще са от 1 до 3 градуса. Третото десетдневие на месец ноември ще се характеризира с доста студено време, сутрешните температури ще са отрицателни. Месец ноември ще донесе и слънчеви дни, те ще са 3-4 на брой като в тях, температурите ще са между 16 и 21 градуса.

Минимални температури през месец ноември ще се движат от минус 4 до минус седем градуса.

Какви са астрономическите данни за месец ноември 2020?

Денят през месец ноември 2020-та е дълъг 10 часа и 20 минути. Това е средната продължителност.

Каква е климатичната справка за месец ноември 2020?

Слънцегреенето през месец ноември ще е между 60 и 95 часа, динамичните процеси характеризиращи месеца ноември ще носят арктичен въздух, но и има възможност за появата и на топли средиземноморски течения, които очакваме предимно в първата десетдневка на ноември 2020.

 

 

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 155 посетителя в сайта