www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Прогноза за времето през януари 2021 година - студено

(5 votes, average 2.60 out of 5)

 

прогноза за времето януари 2021

Прогнозата за времето за месец януари 2021 е, че той ще бъде най-студеният месец за цялата 2021 година

Януари 2021 ще се характеризира със силни ветрове от североизток и северозапад, които ще доведат до снеговалежи и трайна снежна покривка, като на някои места в Североизточна България ще има преспи и навявания.

Каква ще бъде прогнозата за времето за месец януари 2021 година?

Нашите очаквания са, средна месечна температура за месец януари 2021 година да бъде по-ниски от нормалната. Сумата на валежите ще бъде висока и над нормата.

Питате се ще има ли слънчеви дни през януари 2021 година? През месец януари 2021 година ще има мъгливо и облачно време. Очакваме слънчевите дни да бъдат между 5 и 7 дни.

Дните с облачно време очакваме да са между 16 и 19, а валежните дни около 7.

Какво време ни очаква през първото десетдневие на месец януари 2021 година?

Първата десетдневка на януари 2021 година ще се характеризира със значителни колебания в температурите. Ще има чести валежи от дъжд и сняг. Очакваме задържане на снежната покривка по високите полета на западна България.

Какво време ни очаква през Второто десетдневие на месец януари 2021 година?

Прогнозата е за много студено време през Второто десетдневие. Ще има превалявания от сняг, който ще образува снежна покривка, която ще се задържи трайно. Температурите през Второто десетдневие ще са между минус 7 до минус 14 градуса.

Какво време ни очаква през третото десетдневие на месец януари 2021 година?

Времето през третото десетдневие ще промени своя характер. Температурите ще тръгнат леко нагоре. Но валежите ще продължат да бъдат обилни. Очакваме да са над нормата за месец януари.

Най-високите температури, които ще бъдат през месец януари 2021, ще се движат между 8 и 12 градуса, а най-ниските ще са в границите от минус 15 - до минус 10 градуса.


Януари 2021 година се очертава като месец с доста валежи Те ще бъдат сериозни, като в края на месеца очакваме на някои места температурите да се понижат до минус 20 градуса. Ще има силни снеговалежи, навявания и преспи, особено в североизточните райони на страната. Очаква ни един снежен месец януари 2021 година.

loading...

 

 

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 146 посетителя в сайта