www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Магнитни бури през месец януари 2023 - засилена магнитна активност

(4 votes, average 2.00 out of 5)

 

Магнитни бури през януари 2023

Каква е прогнозата за магнитни изригвания през месец януари 2023 година?

Още началото на 2023 година се очакват силни магнитни изригвания.

Първата магнитна буря, която ще ни атакува, ще се случи между 1 и 9 януари. Втората масивна група, която е със средна сила магнитни изригвания ще стане от 12 до 18 януари, а последната от 24 до 28 януари.

Кардиолозите коментират, че в период на геомагнитни изригвания, най-застрашени са хората със сърдечно-съдови заболявания. 70% от случаите на инфаркти и инсулти стават именно в тези периоди. Поради тази причина лекарите съветват пациентите да бъдат много внимателни и да не пропускат приема на лекарства точно по това време. Другата група хора, които са твърде лабилни в този период на магнитни изригвания, са хората с психични заболявания, в тези периоди се засилва желанието при някои от тях за самоубийство или за драстични промени в живота им.

Хората, които управляват автомобили също трябва да бъдат внимателни защото се забавя концентрацията на вниманието и може да предизвикат катастрофи в този период.

Магнитните изригвания са опасни и за хората, които изпълняват прецизни функции, неотделима част от професионалните им задължения, те също трябва да повишат вниманието си в този период, защото опасността от грешки е много голяма.

Сега да поговорим малко и за дните, които са най-благоприятни през месец януари 2023 година, за хората, чувствителни към магнитни бури.

Благоприятни дни през месец януари 2023: 10, 11, 21, 25, 29.

Това са дните, когато можеш спокойно да се нагърбите с по-сложни дейности и да очаквате добър резултат.

Но в периоди между 1 и 9 януари; 12 до 18-ти януари и 24 - 28 януари, хората трябва да бъдат внимателни защото се очакват интензивни магнитни бури през месец януари 2023 година.

loading...

 

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 91 посетителя в сайта