www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Магнитни бури през месец ноември 2021 - една силна магнитна буря

(1 vote, average 1.00 out of 5)

Магнитни бури през ноември 2021 година

 

Дните с магнитни бури през месец ноември 2021 са на следните дати:

11, 15, 18, 25.

През месец ноември 2021 година се очаква четири  магнитни бури, които могат да се отразят негативно върху здравето на хората, които са метеозависими.

Магнитните бури възникват вследствие изригвания на слънцето. Те засягат здравето на хората, които са чувствителни към смущенията, идващи от слънцето. Хората, които имат сърдечно-съдови заболявания доста често прекарват тежко магнитните бури. Същото се отнася и за хората, които имат вегетативна дистония или са свръх слаби. Добре е да се следят графиците на магнитните бури, за да може  страдащите да се подготвят за тях и да минимизират негативните последици.

Силни магнитни бури в ноември 2021 година: разписание на неблагоприятните дни

Силна магнитна буря през ноември се очаква на 11-ти. Тя ще започне от 0 часа и ще продължи до 9:00 сутринта и отново ще се влоши от 18 до 21 часа. По-слаби магнитни бури очакваме на 15-ти, 18-ти и 25-ти ноември.

Какви са възможните последици върху човешкия организъм:

-лошо настроение

-липса на енергия

-главоболие

-нарушение на съня

-депресия

-повишаване на кръвното налягане

При някои хора се обострят хроничните заболявания, намалява концентрацията на вниманието и се засилва безпокойствието, както и конфликтите в различни житейски ситуации.

Как да се подготвим към идващите магнитни бури?

В навечерието на магнитната буря трябва да сме отпочинали, може да се разходим на свеж въздух. Не трябва да се храним с тежка храна. Добре е да се въздържаме от пушене и алкохол. Не забравяйте, че е важно да се наспите добре, а сутринта да направите лека гимнастика. Ако вие сте човек, който тежко прекарва магнитните бури, трябва предварително да се запасите с нужните ви лекарства.В деня на магнитната буря трябва да си почивате.

Какво не трябва да правите по време на магнитните бури през ноември 2021?

Не трябва да пиете кафе да прекалявате с алкохола и пушенето. Не решавайте важни въпроси по време на магнитните бури, не се захващайте с работа, за която е необходима голяма концентрация на вниманието. Бъдете внимателни когато шофирате.

На кои дни трябва да внимаваме от въздействието на луната през ноември 2021?

Неблагоприятни дни според лунния календар:

1 ноември - 25 -ти лунен ден;

3 ноември - 29 -ти лунен ден;

4 ноември - новолуние;

19 ноември - пълнолуние;

29-30 ноември - 25 -ти лунен ден.


Някои хора изпитват смущения в здравето си и след преминаването на магнитната буря. Затова бъде внимателни и един ден след отминаване на магнитните бури през ноември 2021.


loading...

 

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 576 посетителя в сайта