www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Прогноза за времето през месец август 2023 година - горещо с редки валежи

(2 votes, average 1.50 out of 5)

Какво време можем да очакваме през август 2023 г.?

През целия месец времето ще остане топло, само в началото ще има някои хладни дни. Прогнозата е, че през първите десет дни от август 2023 г. ще има повече валежи от обичайното. Въпреки това, дъждовете няма да продължат дълго и скоро отново ще се завърнат горещините. От десети август ще очакваме температури на въздуха между 34 и 38 градуса в някои части на страната, като Велико Търново, Русе, Сандански и Кюстендил.

Какви валежи ще има през август 2023 г.?

Месецът август 2023 г. започва с дъжд, но той няма да пречи на лятната ваканция. Очаква се да има валежи само през първата седмица на месеца. През втората половина на август времето ще остане горещо.


Какво време ще бъде на Черноморието през август 2023 г.?

Температурите по крайбрежието на Черно море ще са между 27 и 36 градуса, а минималните температури ще се движат между 19 и 25 градуса. Не се очаква да има много дъжд по морските райони. Този август ще бъде сух месец, евентуално може да има краткотрайни валежи в края на третата седмица. Месец август 2023 г. ще предостави идеални условия за лятна ваканция.

Какви средномесечни температури да очакваме в страната през август 2023 г.?

Средните температури през август 2023 г. ще се движат между 23 и 39 градуса. Август ще бъде сух месец, което може да създаде проблеми за земеделските производители, които ще се сблъскат със затруднения.

Условията за лятна ваканция през август 2023 г. ще бъдат изключителни

Това е идеално време за туризъм, тъй като  планините ще предоставят прекрасни възможности за отдих. Редките валежи по високите райони ще създадат идеални условия за почивка на туристите през август 2023 г.

Продължителността на деня в началото на август 2023 г. ще бъде 14 часа и 28 минути, а към края на месеца слънцето ще изгрява в 6:50 часа и ще залязва в 20:02 часа. Тогава продължителността на деня ще бъде 13 часа и 12 минути.

 

Пожелаваме ви чудесни ваканционни дни през август 2023 г. и незабравими преживявания!

loading...

 

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 125 посетителя в сайта