www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Четвъртък, 20 Май 2021г. 18:15ч.

"Безмилостен град": Дженк и Джемре се развеждат!

от
Оценете статията
(1 vote)

Дамла има за задача да помири двамата си родители. Тя иска  Шениз отново в имението и двамата с Агях да бъдат семейство. Нов елемент в имението е, че вече на централното място на масата заема Недим. Място му е отстъпено от Агях. Недим се отказва от това място. На вечерята пристига бизнесмен, който е подписал договор с Дженк, a Джерен го е прекратила. Дженк разпитва Недим за клаузите по договора. Става му ясно, че Недим не е в час по много от подробностите.  Честолюбието на Недим е наранено и той иска уважително отношение от Дженк. Двамата се сбиват. Бизнесменът Юсуф напуска вечерята. Агях се намесва и прекратява свадата.

Дженк попада под словесните удари на Джемре. Тя му иска обяснение, защо го напада след като той е прекарал 20 години в инвалидна количка и не е наясно по много въпроси. Моли Дженк да бъде по-толерантен към Недим. Джемре иска развод от Дженк. Дженк й обещава, че още на следващия ден ще подготви документите за развод.

Дамла страда от раздялата си с Дживан. Дживан я изтрива от листата си на приятели в социалната мрежа. Дамла  е разтревожена и го пита защо е направил това. Той обяснява, че иска да я забрави. Шениз  открива Агях в един ресторант, той решава да я отпрати. Тя го моли да разговарят като родители в името на техните деца и тяхното добро.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 178 посетителя в сайта