www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Четвъртък, 20 Май 2021г. 18:27ч.

"Безмилостен град": Този развод трябва да бъде спрян! Но разводът вече е факт!

от
Оценете статията
(1 vote)

 

Във фирмата Дженк предоставя документите за развод на Джемре. Недим разбира че двамата се развеждат. Джерен обаче го заблуждава че Агях е наредил този развод. Причината е в желанието на Агях да отклони вниманието на Недим от бизнеса.

Джемре ще живее в пристройката, заедно с майка си. Нериман е обезпокоена от факта и настоява Сехер да прекрати развода между Джемре и Дженк. Сехер отказва. Джемре и Дженк подписват документите за развод.

Недим и Юсуф продължават работа по започнатия проект. Дженк се опитва да прекрати проекта. Дженк обвинява Недим, че съсипва целия бизнес. Юсуф си тръгва. Шениз отваря раната си и вика сина си под предлог, че не е добре. В хотела пристигат Дженк, Джемре и Дамла. Когато остава насаме с Джемре, Шениз моли за време, за да подготви всички и да съобщи тайната, която крие от десетилетие. Джемре й дава време до старта на тържеството в компания "Карачай" по случай началото на новия проект.

Оя вече знае че Дженк и Недим са братя. Недим кани чичо си Агях за тържеството в компанията по случай новия Проект. Агях го моли да не прибързва с решенията си, защото няма опит и може да допусне груба грешка, която да доведе компанията до сериозни загуби. Недим, обаче, е категоричен, че иска лично, той да събере знания в бизнеса, без други да му се бъркат в делата. Агях разбира, че Дженк иска неговата подкрепа и настоява да присъства на тържеството.


Джемре се сбогува с Дженк и си тръгва. Какво ще се случи в бъдещите епизоди, ще съобщи ли истината Шенинз на децата си или ще подготви нов план, с който да се измъкне от тежката ситуация в която е попаднала?

loading...

 

Последна промяна на Вторник, 25 Май 2021г. 19:47ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 97 посетителя в сайта