www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Неделя, 23 Май 2021г. 13:01ч.

"Безмилостен град": Недим вече е в тандем с Джерен!

от
Оценете статията
(1 vote)

Недим е обвинен в опит за умишлено убийство, но благодарение на показанията на Шениз, той не е наказан. След като излиза от съдебната зала, Недим продължава да върви с уверени стъпки по пътя към отмъщението! Резултатите от ДНК- теста попадат в ръцете на Джемре ... тя научава, че Дженк и Недим са братя! Очите на Недим са замъглени от желанието за мъст и това вбесява Дженк! Джемре, виждайки враждата между двамата братя, ще вземе важно решение. По това време Шениз събира мислите си и надгражда подлите си планове!

 

Недим разговаря с чичо си и изразява своето неудовлетворение от факта, че чичо му не е повярвал в невинността му. Агях го упреква, че жена му го манипулира, но Недим казва, че лично той й е дал пълномощното да управлява фамилният бизнес.

Джемре е при психоложката Оя. И заявява, че ако тя продължава да живее с Дженк, Недим и Дженк никога няма да се помирят. Недим е изтощен и събира негативна енергия към Дженк, затова е време Джемре да се разведе с Дженк. Дженк пристига при Оя и се интересува каква е била причината тя да посети Шениз в болницата. Тя се оправдава, че това е част от терапията на Недим.

Шениз се разпорежда да започнат проверка на миналото на Оя.

На всички прави впечатление, че Недим вече твърдо стои зад Джерен и я защитава при всяка нейна стъпка. Дженк й изразява готовност да съблюдава всички напътствия на баща си. Агях е доволен от взетото решение.

Джемре е в кабинета на Оя. На бюрото й забелязва ДНК тест. От ДНК теста Джемре научава че Дженк не е син на Агях.

Оя разбира, че Джемре е научила истината и се опитва да се свърже с нея, но безуспешно.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 91 посетителя в сайта