www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Неделя, 23 Май 2021г. 14:46ч.

"Безмилостен град": Дженк решава да спечели любовта на Джемре

от
Оценете статията
(1 vote)

 

Недим е обвинен в опит за умишлено убийство, но благодарение на показанията на Шениз, той не е наказан. След като излиза от съдебната зала, Недим продължава да върви с уверени стъпки по пътя към отмъщението! Резултатите от ДНК- теста попадат в ръцете на Джемре ... тя научава, че Дженк и Недим са братя! Очите на Недим са замъглени от желанието за мъст и това вбесява Дженк! Джемре, виждайки враждата между двамата братя, ще вземе важно решение. По това време Шениз събира мислите си и надгражда подлите си планове!

Дженк и Джемре са отвлечени.

Докато Дженк и Джемре се опитват да останат живи, Дженк признава на Джемре истината. В последния момент Недим извършва героичен акт, който ще даде втори шанс на Дженк и Джемре. Агях залавя хората, които отвлякоха Джемре. Въпрос на време е, когато при разпит на похитителите, стрелките ще сочат отново към Шениз. Джемре е решена да каже истината на Дженк и Недим, че са братя.

Шениз се готви да удари любимата си Джемре в напълно неочакван момент. Дженк е решен никога повече да не губи Джемре!? Той ще й подготви нещо, което ще я шокира.


Докато всичко това се случва, Джерен няма да понесе натиска върху нея и ще премине в действие, за да каже на сестра си истината за бебето си! Оя изгражда своя голям план стъпка по стъпка. На хоризонта ще се появи таен гост, който ще се настани в имението.

loading...

 

Последна промяна на Неделя, 23 Май 2021г. 14:54ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 83 посетителя в сайта