www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Понеделник, 24 Май 2021г. 19:05ч.

"Безмилостен град": Сбиване между Недим и Дженк

от
Оценете статията
(0 гласа)

 

Оя успява да измами Дженк и да постигне целта си, а именно да му вземе ДНК проба. Защо Оя иска ДНК тест на Дженк? Тя е решена да потвърди подозренията си, че Недим и Дженк са братя.

Дженк бързо се измъква от психоложката, като не провежда кой знае какъв сеанс, факт който предизвика изненада в Джемре. Дженк бяга от самия себе си и от болките, които крие дълбоко в душата си. Джемре му засвидетелства преданост като му казва, че винаги може да разчита на нея. Дженк е обнадежден, че може би тяхната любов или по-точно любовта на Джемре към него, ще се превърне в реалност.

Джемре никога не е говорила за чувствата си, които изпитва или не изпитва към Дженк. Тя се стреми да не възбужда подозрение в Недим и по този начин да не го настройва срещу Дженк. Джемре е решена да изпълни обещанието си спрямо Агях, а именно да помири двамата братовчеда.

Поведение от страна на Джерен довежда до бой между Дженк и Недим. Дамла е помолена от Шениз да следи внимателно какво се случва в имението и да не допуска баща й да се чувства самотен. Дженк стига до голямо откровение пред баща си заявявайки му, че би искал да следва неговия път и той да му бъде водач. Агях се разчувства и го прегръща.


Джемре посещава Оя и се натъква на ДНК теста. От направените изследвания, Джемре научава смразяващата истина, че Дженк и Недим са братя. Оя се прибира и не открива плика с резултатите, тя пита секретарката си къде би  могъл да бъде, а помощничката й отговаря, че Джемре е била в офиса й. Оя се обажда на Джемре. Джемре, обаче, не желае да говори с нея.

loading...

 

Последна промяна на Понеделник, 24 Май 2021г. 19:18ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 121 посетителя в сайта