www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Понеделник, 24 Май 2021г. 19:11ч.

"Безмилостен град": Недим става едноличен господар във фамилия Карачай!

от
Оценете статията
(2 гласа)

Поведение от страна на Джерен довежда до бой между Дженк и Недим. Дамла е помолена от Шениз да следи внимателно какво се случва в имението и да не допуска баща й да се чувства самотен. Дженк стига до голямо откровение пред баща си заявявайки му, че би искал да следва неговия път и той да му бъде водач. Агях се разчувства и го прегръща. Джемре посещава Оя и се натъква на ДНК теста. От направените изследвания, Джемре научава смразяващата истина, че Дженк и Недим са братя. Оя се прибира и не открива плика с резултатите, тя пита секретарката си къде би  могъл да бъде, а помощничката й отговаря, че Джемре е била в офиса й. Оя се обажда на Джемре. Джемре обаче не желае да говори с нея.

 

Джемре се чуди как би могла да постъпи в този тъй деликатен момент. Тя не може все още да реши как да информира двамата - Джекк и Недим, че са братя.

Недим заема почетното място на масата. Това е жест, показващ, че той отговаря за всичко и всички, той поема ръководството на Фамилия Карачай. Недим обяснява на всички, че е коригирал някои грешки на Джерен и проектът ще бъде във вход.

Дженк е притеснен, че братовчед му вече ще решава кое е правилно и кое, не е. Дженк е ядосан и пита Недим, дали смята, че е прав като упълномощава Джерен да ръководи бизнеса на фамилия Карачай. Недим се вбесява и кара Дженк да напусне семейната вечеря. Ще успее ли Джемре да съобщи истината на двамата братя или Шениз отново ще бъде водеща в играта?

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 192 посетителя в сайта