www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Неделя, 13 Юни 2021г. 18:30ч.

"Вятърничав": Изчезналото писмо

от
Оценете статията
(0 гласа)

Гьонюл информира Шукрян, че заради отмъщението Азизе я е накарала да се ожени за Миран.

Харун е убеден и казва на Ханифе че основният двигател на случващото се в последно време е Човек с името Аслънбей. Доверява й, че в Имението има писмо на Дилшак до Хазар и тя трябва да го открие. Ханифе намира писмото и решава да го даде на Харун, но той е категоричен, че трябва писмото да отиде в други ръце.

Мирян се измъчва в съня си, като сънува, че Азизе е умряла.

След като се събужда той изпитва чувство за вина, пада на колене и я моли, тя да бъде винаги до него. Става ясно, че докато Хазар е бил в казармата Насух информира бижутера, че Асланбей искат Дилшах за снаха. Насух изтъква, че не я е приел в дома си, защото тя не е достойна за неговото дете.

Миран вижда на Насух и Филипос разговарят, той се ядоса влиза в имението и отправ я обвинения към Хазар, че той и баща му са манипулирали Филипос. Миран изяснява факта, че колата с която е избягал санитарят от клиниката е на името на Асланбей.

Ярен разбира, че писмото на Дилшах го няма. Всички съмнения водят към Ханифе. Ярен я напада и дори я заплашва че ще я убие. Ханифе запазва хладнокръвие и й отвръща, че Насуф ще си върне, ако открие, че е укривала доказателства, които показват че Хазар е невинен. Ще има ли помирение между семействата.

loading...

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 114 посетителя в сайта