www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Понеделник, 02 Август 2021г. 17:47ч.

"Опасно изкушение": Нова клопка на Ендер!

от
Оценете статията
(1 vote)

Лила звъни на майка си, за да й  каже, че Йълдъз ще се жени за Халит. Лила отива в дома на майка си и я заварва да пие в леглото и да гледа сватбата й с Халит на лаптопа си. Лила се обажда на чичо си Алихан да отиде у тях, за да спасява майка й  от умопомрачително пиянство.

Джанер се прибира при  Ендер и се чуди как да й каже, че Халит ще се се жени за Йълдъз.

Ендер е объркана, когато брат й съобщава, че Халит ще се жени.  Тя успя да елиминира Азра като потенциална кандидатка за Халит.  Ендер е  потресена, защото явно някой друг се е докопал до Халит.

Алихан утешава сестра си и я пита, не е ли разбрала най-накрая, какъв човек е Халит. Зерин се съгласява, че Ендер е била права като я е увещавала да не се надява на нов шанс с Халит.

Ендер също не може да повярва, че  бившия й мъж  ще се жени за  Йълдъз. Халит е глупак казва  Ендер, сватба няма да има. Ендер бързо  скроява план. Кара Джанер да се обади на адвоката на Халид  и да му определи среща.

Алихан казва на Лила че може да разчита винаги на него.

Ендер отива  при адвоката на Халит, съветва го да се  обади на бизнесмена и да го накара да подпише предбрачен договор с Йълдъз. Това е начинът по който  тя иска да пази интересите на своя син.

 

Халит праща Йълдъс са се разхожда  по луксозните магазини. На излизане от кабинета му Йълдъз се сблъсква с адвоката.  Йълдъз е притеснена като го вижда  да отива в офиса на Халит. Какво ли е намислил?

loading...

Последна промяна на Петък, 06 Август 2021г. 20:49ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 394 посетителя в сайта