www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Понеделник, 02 Август 2021г. 17:55ч.

"Опасно изкушение": Халит не знае какво го чака!

от
Оценете статията
(1 vote)

Йълдъз споделя с приятелката си притесненията, че  адвокатът е отишъл при Халит, при това и е хвърлил доста остър поглед  към нея. Тя се досеща, че е  отишъл да подготви   предбрачен договор. Вечерта Халид посещава Йълдъз. Тя му казва, че иска предбрачен договор. Халит е изненадан, защото вече е научил и от адвоката, че в  негов  интерес е да подпише предбрачен договор. Йълдъз  го уверява, че с това си желание иска да защити интересите на всички Халид, обаче, казва, че не е нужен предбрачен договор. Йълдъз тайно си отдъхва.

Eндер и Джанер са на вечеря с господин Осман. Става ясно, че на бъдещата презентацията на бизнес проекта на г-н Осман, ще присъства и Халит.  Ендер моли Осман да не го информира, че и тя ще е там.

Зейнеп е на сватба на своя приятелка и тя хваща букета. Алихан я пита дали  ще  се омъжва и какво мисли за брака. Зейнеп смята  за в бъдеще да се омъжа и да има семейство.

Халид разказва на дъщерите си, че Йълдъз е пожелала да подпише предбрачен договор. Той не може да повярва, че тя е толкова честно момиче. Алихан намира на улицата едно кученце и решава да го даде на Зейнеп. Зейнеп е много щастлива и радостна от малкото пухче.

Ендер се среща със Зерин и й обещава, че няма да остави така нещата и ще я държи в течение.

Алихан разказва за живота си, затова, че неговите родители са починали.

Зехра и Синан оглеждат апартамент. Зехра иска да докаже на баща си, че може да бъде самостоятелна. Синан  също иска да се докаже, че може да бъде успешен. Секретарката напомня на Халит че презентацията на Осман е тази вечер. Халит отива на презентацията на Осман.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 385 посетителя в сайта