www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Понеделник, 02 Август 2021г. 18:03ч.

"Опасно изкушение": Играеш си с огъня!

от
Оценете статията
(1 vote)

Секретарката напомня на Халит, че презентацията на Осман е тази вечер. Халит отива на презентацията на бизнес партньора си.  Рекламното представяне на строителната компания на Осман тече в пълна сила. В момента, в който Халит пристига, Ендер го хваща под ръка и журналистите питат дали е възможно те двамата да се помирят. Ендер отговаря, че в живота всичко се случва. Халит на бърза ръка гледа да се измъкне от презентацията.


Бизнесменът се вижда с Йълдъз която му прави подарък. Той иска да й разкаже какво се е случило на презентацията, за да не научи от пресата. Йълдъз  е ядосана, че е отишъл по покана на бившата си жена. Той казва, че не е знаел, че тя организира тази презентация. Халит е  бесен, защото Йълдъз не го разбира. Йълдъз е бясна и решава да си тръгна. Йълдъз е много нервирана и разказва на сестра си как Халит е отишъл на мероприятие, организирано от бившата си жена. Дали Йълдъз ще изостави Халит?

Халит отива при Ендер я пита какво е намислила с днешната презентация. Тя казва, че не го е канила мероприятието.  Но го уверява,че ще настъпи време когато, той ще съжалява, че постъпвал лошо с нея. За да подобри отношенията си с Йълдъз, Халит изпраща цветя, които запълват цялата стая на  момичето. Йълдъз отстъпва и вече не е сърдита на бъдещия си жених.


Алихан и Халит се виждат на съвещание. Алихан казва на Халит, че е човекът събитие и той отново ги изненадал със своята предстояща сватба. В живота три неща трябва да пазиш в тайна: любовния си живот, събитията, които те карат да вървиш напред и предстоящия ти ход, заявява Халит. Много хора смятат брака ми за грешка, казва Халид, но съм  уверен в избора си.

Йълдъз опитва  различни стилове прически. Тя твърдо се готви за сватбата с Халит.

 

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 193 посетителя в сайта