www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Понеделник, 02 Август 2021г. 18:21ч.

"Опасно изкушение": В тази къща има лоши очи и магия!

от
Оценете статията
(2 гласа)

Подготвят булчинския стайлинг на Йълдъз.  Халит се опиянява от красотата й. Казва че е най-красивата булка, която е  виждал досега. В този момент Халит й поднася писалката с която да подпише предбрачния договор. Йълдъз  е стъписана.  Тя подписва брачния договор силно притеснена. Тя го  разписва без да го прочете и слиза при гостите, но се чувства много объркана. Ендер се готви за отмъщение казва на брат си, че няма да остави нещата така. Тя нарежда на Джанер да замине в Бурса, за да разбере повече за миналото  на Йълдъз.

Зехра разговаря с майката на Йълдъз и я пита с какво се занимава. Зейнеп й отговаря, че майка й е домакиня. На тръгване майката на Йълдъз казва, че в тази къща има лоши очи.

"Кралицата не може да бъде без корона" казва  Халит и дава на Йълдъз тиара. Йълдъз е очарована, тя си я слага на главата и се чувства наистина като кралица. Халит й обяснява, че когато иска да си я сложи, да му каже  и той ще я извади от сейфа.

Майката на Зейнеп я съветва да си намери такъв мъж, като Халит,  но тя  била хладна като хладилник и това едва ли щяло да се случи.

 

Джанер тръгва към Бурса да търси новини и клюки за Зейнеп и Йълдъз.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 200 посетителя в сайта