www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Понеделник, 23 Май 2022г. 18:14ч.

"Опасно изкушение": Компрометиране на Лейля, излагат я пред обществеността

от
Оценете статията
(0 гласа)

Кая се оправдава пред Ендер, че той няма отношение с Лейля. Ендер се прави на бясна, и не може да прости, че тя  си позволява подобно поведение с него. Ендер казва, че Лейля руши тяхното семейство. Тя му заявява, че не иска да слуша по свой адрес изводи като: мъжът на Ендер има любовница. Кая моли Ендер да се успокои. Ендер отговаря, че няма да се успокои, докато той не реши проблема.


Емир е с Лейля в едно кафе и той се интересува как вървят нещата с Халит. В този момент пристига Ендер и я пита колко пъти ще се разправя с нея Лейля гледа и не може да осъзнае какво иска Ендер от нея. Ендер  поставя въпрос на Лейля как си позволява да изпраща на телефона на мъжа й свои голи фотографии. Всички в кафето  отправят погледите си върху тях. Лейля е притеснена и отрича всичко! „Безсрамница!“- крещи Ендер. Тя се обръща към една жена която снима и й казва: тази жена се вижда с женени мъже. Лейля побягва! „Пазете мъжете си от тази жена“ - съобщава на камерата Ендер. Ендер си тръгва, весело, подвиквайки на всички: пазете мъжете си от такива жени. Йълдъз научава от Ендер, че всичко е станало по план. Ендер е сигурна, че Лейля ще напусне фирмата.


 

Лейля е съсипана и плаче на една пейка в парка. А Емир я утешава. Лейля решава да се обади на Кая. Кая й казва да не се притеснява, той разбира, че това е недоразумение, явно тя се е готвила да изпрати фотографията на друг човек, но по грешка я е пратила на него. Лейля продължава да настоява, че не е се е готвила да праща на никого тази снимка.

Лейля е сигурна, че някой е взел телефона й и е изпратил непристойната фотография. Лейля решава, че Джанер е направил това. Лейля се проклина, че е подценила Ендер.

loading...


Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 398 посетителя в сайта