www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Четвъртък, 26 Май 2022г. 17:54ч.

"Опасно изкушение": Ерим излиза с по-възрастна жена от него

от
Оценете статията
(0 гласа)

Eрим си има приятелка, той запознава своите близки с нея. Тя се нарича Мелис. Всички са много озадачени от разликата във възрастта. Мелис е много по-голяма от Ерим. Халит упреква Ендер, че тя е виновна за всичко, защото така го е възпитала. Той гледал от нея, че се омъжва за много млади мъже. Той копира поведението й и върши същото. Ендер е притеснена и дава дума на Халит, че ще говори с Ерим и ще направи всичко възможно, той да прекъсне с контактите си с Мелис.


Лейля е много притеснена от клопката която, й направиха Ендер и Джанер. Тя разказва на Халит, че те са я опетнили като са й вменили вина и са я набедили, че има отношения с Кая. Халит знае какво се случва и какви ги върши Ендер, затова той придумва Лейля да не обръща внимание, но Лейля е категорична, че ще се върне в Измир. Ийт и Лила са в имението. Халит се прибира и е бесен от този факт. Халит крещи на Зехра, Йълдъз и Айсел, че са направили, така че Ийт да влезе в имението.


Халит е недоволен и от Ерим и му обяснява, че повече няма да се вижда с Мелис.

 

Шахика се прави на пияна, когато в един клуб вижда Ийт и Акън. Тя се закача с непознати мъже. Ийт е засрамен и я измъква от заведението. Той разказва премеждието си с Халит.

loading...


Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 159 посетителя в сайта