www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Четвъртък, 26 Май 2022г. 18:10ч.

"Опасно изкушение": Новата игра на Шахика шокира...

от
Оценете статията
(0 гласа)

Ендер научава от Йълдъз, че Лейля е разбрала за клопката им. Ендер решава да се саморазправи с нея. Информира секретарката си да я извести, когато Лейля се появи. Ендер се страхува, че Халит ще каже на Кая за клопката, която са направили на Лейля. Шахика е инструктирала прислужничката в дома на Кая постоянно да дава информация, че Шахика се среща с непознати мъже и прави и неприлични събирания в своята хотелска стая.

Шахика представя шоу пред Ийт, който е посрещнат в стаята й от мениджъра на хотела. Полуголият мениджър щял да стане бъдещият мъж на Шахика, твърди пияната злодейка. Мениджърът си тръгва, но преди това отваря чантата на Шахика, взима пари и си тръгва. Ийт се намесва да предотврати действието му, но Шахика го спира като му казва, че дължи пари на този мъж. Злодейката разказва на Ийт, че е много отчаяна и самотна, но в никакъв случай да не разказва това на баща си.


Ерим се притичва на помощ на Лила и й обещава да помоли баща си да не я праща в САЩ.

Халит и Лейля разговарят. Тя му разказва, че няма да се откаже от работата си. Халит е доволен, даже я поощрява да му съобщава, когато Ендер я тормози. Ендер отива при Халит и му заявява, че Лейля иска да отнеме мъжа й. Кара Халит да уволни Лейля.


Ийт говори с Кая и му разказва подробности от срещата си с Шахика в хотела, той изразява опасения, че леля му ще пропадне и ще си изхарчиш всички си пари.

 

Ерим се опитва да убеди баща си да не праща Лила в САЩ. Но опитите са му безуспешни.

loading...


Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 188 посетителя в сайта