www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Четвъртък, 26 Май 2022г. 18:16ч.

"Опасно изкушение": Какво ще шокира Ендер?

от
Оценете статията
(2 гласа)

Ийт говори с Кая и му разказва подробности от срещата си с Шахика в хотела, той изразява опасения, че леля му ще пропадне и ще си изхарчиш всички пари.

Ерим се опитва да убеди баща си да не праща Лила в САЩ. Но опитите са му безуспешни.

Кая е силно притеснен от това, което се случва с Шахика, затова я посещава в хотела, тя му намеква че може да се самоубие. Кая е стреснат и й казва да си вземе багажа и да се връща при него у дома. Ийт се мъчи да предотврати заминаването на Лила за Съединените Щати. Той учи Лила да се противи на баща си. Лила казва че всичко е решено и Съткъ може да я качи в самолета, използвайки сила.


Йълдъз и Ендер замислят нов начин да се отърват от нея като кажат на Халит, че Лейля е човек на Надир. Ендер обаче я е страх, че Надир може да я разконспирира и от това, тя ще получи тежки последици. Йълдъз прави отчаян опит да накара Халит да разкара Лейля, но не успява, защото той й казва, че това е дело на Ендер и тя слуша нейните приказки.

Ендер е в шок, когато вижда, че Шахика е в дома им с Кая. Ендер му обяснява, че Шахика се прави нарочно на отчаяна и обзета от алкохолна зависимост, за да предизвика съчувствие в него и да я върне в дома им. Кая обаче не се подава и е категоричен, че няма да изостави сестра си.


 

Ендер е силно разгневена, когато разбира, че Ийт е посещавал Шахика без да я информира. Той се мъчи да я успокои като й обясни, че въпреки случващото се, баща му няма да има същото отношение към Шахика, както преди.Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 172 посетителя в сайта