www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Четвъртък, 26 Май 2022г. 18:21ч.

"Опасно изкушение": Кого ще върне в имението Халит?

от
Оценете статията
(2 гласа)

Ендер е силно разгневена, когато разбира, че Ийт е посещавал Шахика без да я формира. Той се мъчи да я успокои като й обясни, че въпреки случващото се, баща му няма да има същото отношение към Шахика, както преди.

Ийт казва на Ендер, че е много разтревожен от факта, че Халит, ще изпрати Лила в САЩ.

Лейля обвинява за предателството Йълдъз, Джанер и Емир. Лейля им заявява, че няма да се откажа от Халит и ще го защитава от интригантските Йълдъз и Ендер. Йълдъз побеснява и я изгонва.


След дълбок размисъл Халит решава да не изпраща Лила в САЩ, но й съобщава, че е измислил друго наказание, което засега ще запази в тайна.

Ендер и Шахика отново се сблъскват като Шахика й казва, че тя е единствената сестра на Кая, а Ендер има фиктивен брак с него. Йълдъз не се отказва от желанието си да разкара Лейля и затова иска от Ендер помощ като й уреди среща с Надир. Йълдъз смята, че Надир може да й помогне да елиминира Лейля от холдинга.


Шахика продължава да настройва Лейля да бъде все по-близка и по-близка с Халит. Тя я кара да се прави на безпомощна и съсипана от бившия си съпруг. Лейля казва на Халит, че е решила повече да не се омъжва. Лейля е заинтригувана и се пита, защо Шахика иска да раздели Йълдъз и Халит. Шахика й обяснява, че иска да отмъсти на Йълдъз. Голяма изненада за семейство Аргун е, че Халит връща в имението Зерин, майката на Лила. Тя  идва от Америка, а Халит  кара Лила да разкаже всичко на майка си за Ийт за това, че се е омъжвала за него.

loading...

 

Какви промени ще настъпят след връщането на Зерин?


Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 142 посетителя в сайта