www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Петък, 01 Юли 2022г. 17:37ч.

"Опасно изкушение": Лейля "прави" аборт

от
Оценете статията
(0 гласа)

Халит разбира от Лейля, че тя е направила аборт. Той се ядосва и отива в дома й като я разпитва за това нейно действие. Лейля играе театър плаче, а Халит се чуди как да я успокои. Лейля споделя на Халит, че би се радвала много, ако той я запознае с децата си. Ендер научава от Йълдъз, че Надир й е предложил да се ожени за него. Ендер казва на русокоската да не се отказва от такова примамливо предложение. Йълдъз, обаче, е категорична, че няма намерение да се жени отново толкова бързо.


Шахика лъже Лила, че Ендер се радва на Вивиен - новата приятелка на Ийт, и дори, иска да й стане снаха. Лила решава да измами Шахика и й казва, че има приятел, който се казва Аксел. Надир решава да покани братовчедката на Йълдъз, която да пее за рождения й ден като по тоя начин компенсира провалилия се рожден ден, заради Халит.

Йълдъз започва работата си като синоптичка, заедно със себе си води и Халит Джан. По време на едно от предаванията Халит Джан се разплаква, тя го залъгва с едно пюре, приготвено по рецепта на нейната баба. Шахика бърза да каже на Халит какво се случва с неговия син. Халит следи предаването.


След ефир шефът на Йълдъз  й съобщава как многобройна зрителска маса  иска рецептата за ябълков й пюре. Тя получава оферта да го продава по телевизията.

Ерим казва на майка си, че ще се върне при баща си, защото той е съкрушен, след като той напуска Имението. Ендер се съгласява с решението на сина си.Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 200 посетителя в сайта