www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Петък, 01 Юли 2022г. 17:46ч.

"Опасно изкушение": Една синоптичка, която продава ябълково пюре

от
Оценете статията
(0 гласа)

Халит иска да попречи на Йълдъз да показва сина му в телевизионен ефир. Йълдъз, обаче отвръща, че няма да се съобразява вече с неговите желания.

Лейля е щастлива и споделя своето щастие с Шахика, че Халит е готов да я покани на вечеря, заедно с децата му в Имението. Ерим се връща при баща си.

Емир и Джанер стават партньори на Йълдъз в производството на ябълковото пюре. Те го продават по телевизионния канал, където Йълдъз работи като синоптичка. Асуман, която пристига от Бурса, научава от Йълдъз, че иска да бъде независима финансово от Халит и затова ще започне свой бизнес.


Всички в Имението се подготвят за вечерята с Лейля. Айсел научава за пристигането на Лейля и информира Йълдъз. Йълдъз, придружена от майка й, пристигат в Имението и остават Халит Джан на вечерята, а те се извиняват, че имат ангажимент. Всички са радостни от присъствието на бебето и никой не обръща внимание на Лейля.


Кая и Ендер разговарят и Ендер категорично заявява, че не е съгласна с поведението на Вивиен - приятелката на Ийт, което не отговаря на принципите й за добро възпитание. Ендер разбира, че дискът, който й е даден от Надир, не е до лаптопа, където тя го е оставила. Тя е сигурна че Шахика го е прибрала някъде, за да я дразни. Шахика, обаче, е категорична, че няма нищо общо с диска й. Кая споменава, че Ендер може да е забравила, къде го оставил и да не упреква напразно Шахика.

loading...Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 414 посетителя в сайта