www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Петък, 01 Юли 2022г. 17:59ч.

"Опасно изкушение": Кая започва да се съмнява в Ендер

от
Оценете статията
(0 гласа)

Ендер разбира, че диска, който й е даден от Надир, не е до лаптопа, където го е оставила. Тя е сигурна, че Шахика го е прибрала някъде, за да я дразни. Шахика, обаче, е категорична, че няма нищо общо с диска й. Кая споменава, че Ендер може да е забравила, къде го оставила и да упреква напразно Шахика. Случва се нещо интересно Кая открива диска в сейфа, шифърът, за който, знаят само той и Ендер. Кая започва да се съмнява в Ендер. Кая изтъква това пред Ендер, но тя знае как е станала цялата история. Прислужницата е научила шифъра и го е дала на Шахика. Ендер е бясна и прогонва прислужницата, а на нейно място слага своя доверена жена.


Йълдъз си взима Халит Джан от вечерята в Имението, и си тръгва без да напада Лейля, но не позволява на Халит да я изпрати.

Халит е твърде обезпокоен, защото знае от Метин, че очакваната печалба от африканските мини не идва, а скоро наближава датата за изплащане на дълговете му.

Лейля се оплаква на Шахика от това, че семейната вечеря не е минала по плана.

Ендер организира тържеството по случай рождения ден на Йълдъз. Децата на Халит, заедно с Айсел, се отправят към ресторанта, но преди това информират Халит за партито по случай рождения ден на Йълдъз. Халит е раздразнен и поръчва на Съткъ да разбере, кой е организирал събитието.


Йълдъз отива в ресторанта, водена от Ендер, без да знае причината. Тя е много развълнувана, когато вижда всичките си приятели там да я поздравяват за рождения й ден. Надир също е в ресторанта. Халит научава, че Надир е организаторът. На тържеството е поканен и приятеля на Лила Аксел. Тя се надява, че Ийт ще я ревнува, но това не се е случва.

loading...Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 230 посетителя в сайта