www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Бегюм умира

Оценете статията
(1 vote)

Решението Осман и Бурджу да сключат брак става причината в Бурса да се завърне човек, от който всички ще бъдат изненадани, преди всичко Есма. Това е бившата жена на Гарип. Той подскача от ярост и казва, че ще подаде сигнал до полицията. Есма се опитва да го успокои като му казва, че ако предаде Рейхан на полицията, положението ще се усложни много. Той не знае един факт, който би усложнило положението.

Аден смята че всичко върви нормално отива на заседание във фирмата. В този момент звъни телефона. Обажда се майка му. Тя му съобщава че се предала в полицията. Той пита защо. Рейхан му обяснява, че е искала да убие Есма. Съвестта й я е мъчила и тя повече не е могла да търпи и се е предала в полицията.

Ледовете между Бегюм, която се бори за живота си. Според между Бегюм и Сюрея приема не очакван обрат. Есма и бившата съпруга на Гарип отиват на покупки, за предстоящата сватба между Бурджу и Осман.

Ипек е с опасен план, тя е замислила нещо което ще обърка плановете на много хора. Тя се нахвърля остро срещу Фикрет, затова че си има любовница и не се грижи и не мисли за своето дете, и за нея самата.. Едно събитие което се случва по време на годежа на Осман ще накара Есма да потъне в дън земя.

Страшната новина която ще получат на сутринта ще стане причина за пълен обрат в имението. Бегюм записва видео Посвещение за своето дете, в което му разказва Колко много го обича и как когато няма да я има и той няма да я вижда, но тя все пак ще е до него, винаги когато има нужда. Бегюм умира на операционната маса. Страшната новина съобщава лекаря на Джан и Фарук, и двамата са съсипани.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 68 посетителя в сайта